20 Haziran 2012 Çarşamba


Gelinlik modelinin rahatlığı bir yana en önemlisi bütün gün ve gecenizi üzerinde geçireceğiniz ayakkabı seçimi...
Kuaförden çıktıktan sonra ayağınızdan bir an bile çıkarmaya fırsat bulamayacağınız ayakkabılar kesinlikle en şık ama en rahat modelde olmalı ki en özel gün kabusa dönmesin. Artık çoğunlukla 2 çift ayakkabı bulundurmayı tercih ediyor gelin adayları; birincisi topuklu bir model diğeri de gecenin ilerleyen saatlerinde ayak spazmlarına karşı önlem olarak olabildiğince topuksuz hatta babet tipi bir modeller
Elbette düğün organizasyonunuzun nerede olacağı seçilecek gelinlik ve duvak  tabii ki ayakkabı modelini en baştan etkileyeceğini biliyoruz biz yine de önlemimizi alalım ve yanlış tercihler yapıp günümüzü zehir etmeyelim değil mi:)
Platform topuklar görüntülerinin aksine ince topuklu stilletolardan çok daha rahat oldukları için ilk sırada tercih edebileceklerinizden olabilir..
Sivri burunlu ya da burnu kapalı modelleri tercih etmemeye özen gösterirseniz çünkü  ayaklarınız zaman içinde koşturmaktan şişeceği muhtemel olduğundan ayaklarınıza da bir iyilik yapmış olursunuz...
Uzun boylu kadınlar bu konuda en şanslı olanlar bence babet bile giyseler gelinlik kendini gösterecektir ama hepimiz o kadar şanslı değiliz değil mi:)


Favorim :)
























































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder